Ο μουσικός διαγωνισμός, «The Voice» που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητά την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς διεκδικούν τους καλύτερους για να την ομάδα τους.

Ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχεται κριτές και υποψηφίους. Στα backstage η Λάουρα Νάργες.

Στόχος όλων η κορυφή, που οδηγεί στην υπογραφή ενός δισκογραφικού συμβολαίου και το μοναδικό δώρο από τη Volkswagen, το Polo Beats

Tο νέο Volkswagen Polo Beats με τις νέες αξεπέραστες τεχνολογίες και το κορυφαίο ηχοσύστημα beatsaudio, εντυπωσιάζει ! Με νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις, περισσότερη άνεση, σπορ χαρακτήρα και το μοναδικό ηχοσύστημα beats!

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του VW Polo Beats είναι το ηχοσύστημα των 300 watt και των 7 ηχείων, ένα εκ των οποίων είναι subwoofer, το οποίο έχει πάρει τη θέση της ρεζέρβας στο πορτμπαγκάζ. Ο ενισχυτής είναι 8κάναλος και διαθέτει επεξεργαστή ψηφιακού σήματος (DSP), που υπόσχεται «κρυστάλλινο» ήχο.

Και βέβαια εξωτερική σχεδίαση που αποπνέει προσωπικότητα και δυναμισμό
Πιο μεγάλο και πιο σπορ. Απλά εντυπωσιακό.
Νέα εσωτερική σχεδίαση – Περισσότερος χώρος και περισσότερη άνεση

Με τόσες φωνές στο φετινό TheVoice, δεν ξέρεις ποια θα είναι η αγαπημένη σου. Όπως και το τι χρώμα θα διαλέξεις στο νέο Polobeats με τους ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς, το φοβερό design & το μοναδικό ηχοσύστημα.