Η πρώτη θέση στο The Voice δίνει στο νικητή την ευκαιρία να υπογράψει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και να κερδίσει το νέο compact SUV της Volkswagen, το T-Roc.

Ένα νέο crossover που συνδυάζοντας το lifestyle της πόλης με μια πολύπλευρη all terrain προσωπικότητα, δίνει το χαρακτήρα ενός αυτοκίνητου που μπορεί να πάει παντού!

Η τολμηρή και φρέσκια σχεδίαση του T-Roc, εναρμονίζει τον σπορ σχεδιασμό και τις δυναμικές αναλογίες με έντονα SUV στοιχεία. Όπως η φωνή του νικητή του The Voice θα πρέπει να προσαρμόζεται σε όλα τα μουσικά είδη, έτσι και το T-Roc προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Με 35 επιλογές χρώματος αμαξώματος και δυνατότητες συνδυαστικής εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης, μπορείς να δημιουργήσεις το μοναδικά δικό σου T-Roc.

Προφανώς και δε θα μπορούσε το μεγάλο έπαθλο του The Voice να μην έχει το πιο προηγμένο ηχοσύστημα beats. Τα συστήματα ψυχαγωγίας του T-Roc εντυπωσιάζουν και αναβαθμίζουν την εμπειρία οδήγησης με τεχνολογίες Bluetooth audio streaming, άμεση σύνδεση κινητού τηλεφώνου με οθόνη συστήματος infotainment και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Με κορυφαία άνεση στους χώρους του, αλλά και με μια σειρά συστημάτων υποστήριξης οδήγησης που προσδίδουν ασφάλεια, να συμπεριλαμβάνονται στο βασικό του εξοπλισμό, το T-Roc είναι εδώ για να σε πάει στα μεγαλύτερα αστέρια!