Μετά από ένα συναρπαστικό live show του “The Voice of Greece” από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ άλλοι 8 παίκτες κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό. Ο Άκης Κακαγής, η Νικολέτα Μηλιώνη, η Ελπίδα Πραμάς, ο Γιώργος Καρέλης, η Κυριακή Κοτζιάμπαση, ο Ξενοφών Δουλουμάκης, ο Γιάννης Μάργαρης και ο Allan Paul είναι οι παίκτες που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.
Στο δεύτερο live του “The Voice of Greece” διαγωνίστηκαν τα 16 εναπομείναντα ταλαντούχα παιδιά που είχαν καταφέρει να περάσουν από τις προηγούμενες φάσεις στα cross battles κι έδωσαν χθες το βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό. Κάποιες από τις μονομαχίες ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπες, αφού το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην κόψη του νήματος.
Εκπλήξεις της βραδιάς ο Πάνος Μουζουράκης που με έναν ευρηματικό τρόπο παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Μη βιαστείς», αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας με το επίσης καινούριο του τραγούδι «Φάρος», που κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.
Την επόμενη Πέμπτη στις 21.00 έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ημιτελικός του “The Voice of Greece” με τους 17 παίκτες να διαγωνίζονται για μια θέση πλέον στον μεγάλο τελικό.