Μεγάλες ανατροπές, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια και έντονα συναισθήματα κυριάρχησαν στο αποψινό “The Voice of Greece”.

Νικητές από το δεύτερο επεισόδιο των knock outs αναδείχτηκαν οι: Γιάννης Μαργάρης και Τόνυ Βλάχος από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ξεχώρισαν οι: Allan Paul και Κωνσταντίνα Ζωμενή. Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να συνεχίσει στα live με τους Δίωνα Κουμπούρα και Μαίρη Μητρούλια, ενώ ο Σάκης Ρουβάς ξεχώρισε τη Δέσποινα Τάτα και τον Γιώργο Κυδωνάκη.
Ο Κωστής Μαραβέγιας χρησιμοποίησε το δικαίωμα του steal για να αποκτήσει τη Χρύσα Χρύσου από την ομάδα του Σάκη. Η Έλενα Παπαρίζου «έκλεψε» την Κυριακή Κοτζιάμπαση ενώ ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσιάστηκε με τον Χρήστο Θεοδώρου από την ομάδα του Πάνου και του έδωσε το εισιτήριο για τα live.

Λίγες μόνο θέσεις μένουν πριν τα live για να διεκδικήσουν οι διαγωνιζόμενοι στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο των knock outs που θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.