Το δεύτερο live του “The Voice of Greece” που θα δώσει τα τελευταία 8 εισιτήρια για τον ημιτελικό έρχεται την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Στο πρώτο live οι : Billie Isak, Κέλλυ Ντούλια, Χρήστος Θεοδώρου, Παναγιώτης Χατζήπαπας, Γιάννης Παντελαίος, Βαγγέλης Τσακνάκης, Γιώργος Κυδωνάκης, Κασσιανή Λειψάκη και Κωνσταντίνα Τσιριμώνα κέρδισαν μια θέση στον ημιτελικό.

Τα υπόλοιπα 16 αστέρια διαγωνίζονται σε cross battles. Πώς θα ολοκληρωθεί η λίστα των υποψήφιων του ημιτελικού;
Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ερμηνεύοντας μοναδικά τραγούδια. Η «κόντρα» αφορά και τους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τις φωνές της ομάδας τους να επικρατούν.
Ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης θα ερμηνεύσουν αγαπημένα δικά τους τραγούδια.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Γιάννης Μαργάρης και Μάγδα Θεοσίδου. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα πάρουν μέρος οι: Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Allan Paul και ο Πασχάλης Μπούσδρος. Με την Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Κυριακή Κοτζιάμπαση, Ελπίδα Πράμας, ο Mike Αραϊτζόγλου και ο Πάρις Πλάνετς ενώ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα δούμε τους: Γιώργο Καρέλη, Δέσποινα Τάτα, Αντρέα Στεργιόπουλο και ο Ξενοφών Δουλουμάκης.

Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Ποιοι θα καταφέρουν άραγε να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό;
Την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.